Tornar

REAL BARCELONA                       4  2        JAEN CLUB DEPORTIU SAD

REAL BARÇA ''DOMINANT DEL PARTIT''

El Real Barça en tot el partit va tenir la Possesió a favor i el temps en camp igual, les jugades eren abundants, pero no cal descartar que Jaime de Penal al minut 22 va transformar el punt fatidic.

Despres del gol durant casi 10 minuts el R.Barça no tocava bola i nomes va poder fer una sola arribada a l'Area pero sense ningun perill, Ja en el minut 41 el Assistent va anular un gol de Jose Manuel per fora de joc.

Pocs minuts despres Matey Gesty despres d'una gran jugada individual va fer el 1-1 en el Marcador. amb aquest marcador es va arribar en el descans.

EN LA SEGONA PART...

En la segona part la possesio estava per part dels dos equips al 50% per lo qual anaven en les mateixes circumnstancies, pero el Real Barça va tenir mes encert. Matey Gesty en el minut 55 va fer un molt bon xut dels seus desde casi be mig camp que va deixar impresionat al porter del Jaen, Matey Gesty, amb aquest gol feia el seu 3 gol en la lliga, de moment el maxim golejador de la lliga, i es clar, del Real Barça.

Despres l'entrenador del Real Barça va desidir canviar a Matey Gesty despres del partidas fet canviarlo per Oxpi, el qual va fer la Jugada del 3 gol del R.Barça, va ser aixi, despres d'un pase molt llarg de Rodrigo cap a Tommy, aquest cap a Oxpi el qual va intentar xutar, el xut va anar al pal i del impuls que li havia doanat Oxpi va rebotar fora l'area per lo qual Oxpi la tornava a tenir, encontes de xutar va veure a Jordi Desmarcat i sense fora de Joc, en el cual li va passar, i Jordi sense pensar-ho dos vegades, al primer toc va fer el que significaria el Real Barça 3-1 Jaen.

El gol de Jose Manuel va arribar poc despues despres d'una gran jugada individual en la qual hi van partisipar els 3 delanters del Jaen i que el Mateix Jose Manuel va fer el gol desde una posisio en la que era inpossible de fallar.

Despres Jordi va fer el 4-2 definitiu amb una jugada molt semblant a la de Oxpi... Rodrigo desde pocs metres fora de l'area Blaugrana va fer un xuts del seus en el qual va tocar al pal tambe Tago es va adelantar per marcar pero no la va conseguir tocar per causa dels bots, quan ja botava poc Jordi va fer el seu xut magix fent el 4-2 definitiu.