Tornar

RECREATIVO DE HUELVA           1 0             REAL CLUB BARCELONA

EL PARTIT VA SER DOMINAT PER ELS VISITANTS PERO EL RECRE VA TENIR MES ENCERT A PORTERIA.

El partit sempre el controlava el Real Barça, no va ser un d'aquells partits que sels pot felicitar, nomes mantenien la bola las ocasions a porteria per part dels dos equips en la primera part no superaven les 7.

El Real Barça va anar per totes a finals de la primera part, pero la defensa del Recreativo va estar ems atenta que no pas els delanters del Real Barça, amb aquest resultat igualat a 0-0 es va arribar al descans, en el qual ningun equip se sentia satisfet del resultat.

A la segona part estaven encara amb lo mateix, no hi havia ocasions series, va ser un partit mes haviat aburrit fins al Final casi, el arbit assistent va tinguer que anul.lar un gol dels blaugranas, aixo va passar en el minut 60. Despres la cosa va canviar, algo li devia de passar en el Real Barça, pero en questio de minuts va baixar molt la moral, els del Recreativo van arribar a tenir casi el 88% de la pilota, lo que passava es que el Real Barça no podia reaccionar, el Tècnic esta amoinat i alk mateix temps enfadat amb l'equip.

A Partir al Minut 83 el Real Barça va comensar a agafar el ritme pero just despres de agafar el ritme, una jugada entre Raul,Juanmi i Jose van acabar amb el gol de Raul, aixo era en el minut 89.

Despres del Gol el Real Barça va intentar fer el gol amb 2 xuts de Matey Gesty pero despres del segon xut el arbrite assistent va assenyalar la final del partit en el minut casi 94 (49).