Tornar

REAL BARCELONA SAD...............3 0 ..........CULTURAL LEONESA SAD

La victoria que els aficionats esperaven, i ven esperada va arribar quan el Real Barça exhibin-se amb un gran partidas.

El Real Barça va demostrar que ho pt fer, va guanyar al C.Leonesa per 3-0, i el primer nomes als tres minuts de joc, despres d'una jugada individual de Jordi va fer el 1-0 al tercer minut de partit, despres el resultat d'un a zero es va mantenir i sense ocasions fins al minut 37, on Julio ve fer casi be el 1-1 pero gracies al encert de Jose Luis el gol no va resultar.
Aixi es com es va acabar la primera part del partit sense gaires ocasions i un 1-0 en el marcador contra el C.Leonesa gol de Jordi minut 3.

La segona part molt mes amocionant.

A la segona part el resultat encara mes favorable per el Barcelona.

Els dos gols de Xop cap al final de la segona part van sentenciar el partit i al leonesa es va quedar sense forçes. despres d'un partit que es creia que guanyarien els locals pues aixi va ser el resultat final de 3-0 a favor del R.Barça.