Tornar

ELCHE CF.........................................1 2 ............ REAL BARCELONA SAD

La Primera part favorable a L'elx

En la primera part tal i com diu el titol els de Elx van dominar el partit i nomes amb 11 minuts de joc l'Elche es va avançar al marcador despres d'un Error dels MigCampistes del Real Barça el delanter Juanito va aprofitar desde la vanda per fer al centrada i despres tot venint Jamec va fer L' 1-0 al marcador tot comensar el partit, despres les coses no van canviar massa i l'Elx estava crean ocasions fins ven be el final de la primera part, quan el Real Barça va recuperar la pilota Jordi entrava sol i desde la vanda el defense sentre el va entrar i casi es va lesionar, el defensa Jom va ser expulsat per vermella directe, i el penalti el va transformar Matey Gesty.

SEGONA PART

A la segona part el Real Barça dominaba fins al final quan una jugada va acabar amb el 1-2 definitiu el gol de Preta va ser magific despres es va arribar al final, va ser una victoria contundent.

Encara que es trobessin a cam de ara l'Ex lider de la lliga van resoldre ve el partit al final.